Werkplaats Levensverhalen – hester van hasselt en anne van delft

Individuele begeleiding

Vertel een uniek verhaal


'Nieuw voor mij was om te vertrekken vanuit het lichaam: een ritme, een houding aannemen en vasthouden wanneer je aan de schrijftafel gaat zitten. Ik heb nu ervaren dat het lichaam een opening kan zijn naar het woord. Dat is geweldig.'

Katia van Hemelrijck, Begrafenissen Pues, Brussel

Maatwerk

Individuele begeleiding
U wilt een toespraak houden bij een jubileum, een verhaal vertellen bij een afscheid of u werkt aan het levensverhaal van uzelf of een ander. Anne van Delft en Hester van Hasselt kunnen u in elke fase van het werk begeleiden: of het nu gaat om het verzamelen van het materiaal, het componeren van het verhaal of de presentatie. Samen met u kijkt een van hen naar de inhoud en de vorm, zodat er een sterk en uniek verhaal ontstaat.

In overleg spreken we een datum, locatie, programma en een aangepast uurtarief af.

Maatwerk voor bedrijven en instellingen
Wij verzorgen voor bedrijven aangepaste programma's, inclusief terugkomdagen of verdiepingsdagen. Voor bedrijven met specifieke verzoeken en grotere groepen ontwikkelen we desgewenst lessen op maat.

Nieuwe vormen van herdenken
Mocht u behoefte hebben aan iemand die u ondersteunt bij het programmeren en realiseren van workshops of verteloptredens bij een herdenkingsdag, een symposium of een themadag rond rouw, overlijden of levensverhalen, dan denken we graag met u mee.

Voor informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.